Menu

U17 Div: En hård start på en kamp, der skulle have rundet vores flotte forår af.

image
19. juni 2017 kl. 10:12

U17 Div:  En hård start på en kamp, der skulle have rundet vores flotte forår af.

Holbæk – Thisted FC

 

Forårets sidste U17 Divisionskamp for Thisted FC blev spillet i Holbæk. En god og koncentreret opvarmning blev hurtig spoleret, da Holbæk sætter os under maksimalt pres i starten af kampen. Efter 8 minutter misser linjedommeren, som vi ser det, en offside. Det gør Holbæk kan score til 1-0. Bolden er kun lige givet op igen da Holbæk gør det helt onde ved os og scorer til 2-0. En hård start på en kamp, der skulle have rundet vores flotte forår af. Men vi må også erkende, vores fejl bliver hårdt straffet af Holbæk. Især målet til 2-0 kunne have været undgået.

Holbæk får også scoret til 3-0, hvor de igen spiller bolden flot rundt om os. De kommer til indlæg og kan score ved bagerste stolpe.

I pausen sætter vi os andre mål for kampen. Og de mål bliver til dels opnået i 2.halvleg. Vi vil ikke tabe 2.halvleg, og det lykkedes. Dernæst vil vi også levere en bedre indsats og vise os bedre frem. Dette lykkedes også. 2.halvleg ender 0-0.

 

Tillykke med sejren til Holbæk der i mange situationer viste flot fodbold med god teknik og præcision.

 

Til slut skal der lyde en stor tak til alle spillerne og forældrene for samarbejdet i sæsonen 2016 / 2017. Det har været en stor fornøjelse at være i spidsen for U17 årgangen i år. Jeg vil ønske jer alle held og lykke i fremtiden.

Martin Moos Hansen