Menu

U15 Drenge Vest 2 i jysk/fynsk finale

image
15. juni 2017 kl. 11:47
Nu venter finalen, som spilles på onsdag d. 21/6 i Fårvang mod Haderslev FK/SønderjyskE.

U15 Drenge Vest 2 i jysk/fynsk finale

 

Tirsdag d. 13/6 var det tid til semifinalen om det jysk/fynske mesterskab for vinderne af de fire Vest 2 rækker.

Thisted FC stod overfor IF Lyseng som havde samlet 26 point sammen ud af 30 mulige i deres turnering, så det var en dygtig modstander som var i vente. Thisted selv havde hentet 25 point og nappet 5 sejre i streg, så det var et hold fra Thy med masser af  selvtillid og tro på tingene, som skulle forsøge at spille sig i finalen. Kampen blev spillet i Farsø med kampstart 19.00.

Kampen begyndte meget tæt. Der var nærmest stiv kuling fra kampens start, og det satte gennem hele kampen sit præg på spillet. Hele 1. halvleg var Thisted presset en smule ned og havde svært ved at spille sig igennem kæderne på Lyseng. Faktisk lykkedes det ikke rigtig at få en reel afslutning på kassen i hele 1. halvleg. Det samme gjaldt Lyseng, som dog havde optræk til flere chancer i medvinden, men et rigtig stærkt spillende midterforsvar med Morten Kristensen og Jeppe Nielsen, tillod ikke mange bolde til Lysengs offensiv.

 

Pausestilling: 0-0

 

I pausen var holdet ved godt mod, da der nu var udsigt til medvind og muligheden for at blive mere spilstyrende, end hvad det var tilfældet i 1. halvleg. Samtidig var holdet nødt til at foretage en udskiftning på den centrale midtbane, da Mikkel Jensen måtte gå ud med et dårligt knæ og i stedet gik man over til at spille 4-4-2, med indskiftede Sebastian Hedegaard liggende helt fremme med Otto Gregersen.

 

Efter pausen fortsatte den meget lige kamp. Begge hold bød ind med en masse fysik i duellerne, og det var tydeligt at mærke at der var en finaleplads at spille om.

Efter 8 minutter af 1. halvleg kommer IF Lyseng så foran 0-1, og det måtte siges at være ganske fortjent. Thisted havde svært ved at finde samling på kæderne og Lyseng straffer det kort ind i 2. halvleg.

Perioden efter målet, ligner det at Lyseng både skal komme foran 0-2 og 0-3, men en stærkt spillende August Larsen i Thisted målet sørger for at målene udebliver. I samme periode mister dommeren en smule kontrollen over kampen, hvor der bliver begået nogle hårde frispark i begge ender samt bliver dømt offside i nogle tvivlsomme situationer.

 

MEN DRENGENE, de bliver ved at tro på det umulige, i en kamp, hvor intet tyder på at vi kan komme tilbage. Ingen struktur i spillet og dårlige løsninger, ligner at dette bliver endestationen for drengene. I samme ombæring må Sebastian Hedegaard forlade banen igen, efter han ellers var tæt på at bringe balance i regnskabet efter en stor mulighed tæt inde under mål. Han havde problemer med sygdom op til kampen og kunne desværre ikke give mere. Dette betød at Asger Furbo blev rykket frem i angrebet for at stresse Lysengs bagstoppere.

Men intet så ud til at virke.

 

MEN, en skidt bold af Lysengs målmand havner i fødderne på Ebbe Facius med ca. 17 minutter igen af kampen. Han finder Otto på kanten af feltet og han føler den sikkert ind til stillingen 1-1. Så var der for alvor håb og liv i kampen igen!!

Og opturen fortsatte få minutter efter igen, da Otto Gregersen får brugt vinden korrekt på hans hjørnespark og bolden sejler ind over stregen, i en sekvens hvor et frispark til keeperen nok ikke havde været uretfærdigt. 2-1!!!!!

Herfra handlede det om at arbejde den hjem, og opleve den fight og kløgt som drengene besad de sidste 10 minutter var en sand fornøjelse, hvor Markus Elsberg trækker et gult kort med 7 minutter igen og holdet kæmper for en sejr 10 mod 11.

En enkelt mulighed for Lyseng til allersidst, men den går langt forbi og så kunne jublen ellers bryde ud - VI SKAL SPILLE FINALE!!!!!!!!!

 

2-1 til Thisted!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Total ekstase og stolte spillere og trænere, efter en til tider dårlig kamp, som dog havde et Thisted hold som bevarede troen kampen igennem og leverede et fantastisk comeback i stiv kuling (godt man er fra Thy).

 

Kampens spiller:

Nominerede:

Jeppe Nielsen
August Larsen
Otto Gregersen

 

Kampens spiller:

August Larsen

 

Holdet:

August Larsen, Thomas Uhlig, Morten Kristensen, Jeppe Nielsen, Markus Elsberg, Ebbe Facius, Asger Furbo, Mikkel Jensen, Lucas Agesen, William Kronborg, Otto Gregersen, Nikolaj Rahbæk, Sebastian Hedegaard

 

Nu venter finalen, som spilles på onsdag d. 21/6 i Fårvang mod Haderslev FK/SønderjyskE.

Det bliver en hård modstander, som har hentet 30 ud af 30 point i turneringen og vandt deres semifinale 5-0. Men troen på sejr er stor i Thisted lejren.

Der vil formentlig blive arbejdet på hyre en bus, så vi kan få så mange med som muligt til finalen - mere info herom.

 

Nu går turen til Sverige for hele U15 afdelingen torsdag-søndag, og så er vi ellers klar til at spille med om guldet på onsdag.