Menu

U15 dr: U15 Vest 2 drenge i JM-semifinalen i aften!

image
13. juni 2017 kl. 14:51

U15 dr:  U15 Vest 2 drenge i JM-semifinalen i aften!

Efter at klubbens bedst placerede U15 hold i søndags tog en fortjent sejr på 4-2 ude over Hobro IK i U15 Vest 2, betød det dermed også at drengene efter deres sidste og 10. kamp i forårets DBU turnering kan kalde sig puljevinder med 25 point ud af 30 mulige og en målscorer på +29 foran Hjørring med 23 point og Hobro med 18 point.

Drengene rykkede ned i sidste spillerunde fra Vest 1 i efteråret og har sultet efter sejre og at bevise at de hører til blandt de bedste. De har arbejdet benhårdt i vinterperioden og virkelig flyttet sig på mange parametre i forårets kampe, hvor det også er blevet til en flot 4. plads ved Nørhalne Elite Cup. I DBU turneringen har der både været kampe med massivt spilovertag, hvor der er blevet arbejdet en hel masse med opbygningsspil og bevægelse uden bold på sidste 1/3 samt kampe hvor der har været brug for en god organisation og fokus på pres spillet/erobringsspil. Det har alt sammen givet en masse læring til spillere og træner, hvor den vindermentalitet der forsvandt en smule i efteråret er blevet fundet frem igen, både i kampe og til træning.
Samtidig har der været spillere oppe at snuse til U17 division og flere træningspas som har flyttet drengene ligeledes

Der er foråret igennem blevet arbejdet ud fra 3 mål:
At vinde rækken (Det lykkedes)
At holde minimum 4 cleansheets (Blev til 5)
At være spilstyrende i kampene (9 ud af 10 kampe)

Søndag var derfor en stor forløsning for både spillere og træner samt holdledere, ovenpå en overbevisende afslutning på turnering som blandt andet bød på en 5-0 sejr over konkurrenter fra Hjørring og en samlet målscore på 24-3 i de sidste 5 kampe og 15 point.

MEN!!! Intet er slut endnu, for nu venter en semifinale i dag, tirsdag d. 13/6, mod IF Lyseng klokken 19.00 i Farsø, om at komme i den jysk/fynske mesterskabsfinale for vinderne af de 4 Vest 2 rækker.

Den anden semifinale er mellem:
Haderslev/SønderjyskE - Skanderborg

Så tænker man, at man godt kunne tænke sig at køre en tur til Farsø, så gør det dog i aften og bak disse dygtige og talentfulde spillere op i jagten på finalen!

"Vi står sammen side om side.."

Forza TFC!