Menu

U14 dr: 13-1 over Skjern og en uafgjort i Holstebro

image
13. juni 2017 kl. 10:26

FS Holstebro - Thisted FC   (2-2)

Efter en super tur til Holland og Tyskland hvor vi fik en rigtig flot 2. plads skulle vi til Holstebro og spille mod de indtil videre urørlige tophold. Og vi må sige at det flotte spil i udlandet byggede I videre på herhjemme trods det at vi må sige at det var noget lortevejr vi spillede i i forhold til det i Holland.

Der er ikke spillet mere end 2 minutter hvor Tobias får en kæmpe chance som han desværre ikke får i mål. Og igen i det 5. minut opsnapper Jakob en bold efter nervøst Holstebro-spil som desværre heller ikke kommer i mål.

Så er kampen for alvor i gang og vi starter som lyn og torden. Så efter 12 minutter sker det man tit ser i fodbold når et hold presser, så scorer det andet hold i den anden ende – og det gør Holstebro til 1-0. Der går så lige lidt hvor vi skal sunde os over det, men I kommer hurtigt tilbage på niveau og alle mand kæmper som besat.

Første halvleg var mere end godkendt men desværre ingen mål fra os.

Så i det 41. minut smider Matti en bold indover til Jakob som efter spillerchancer fortjent udligner til 1-1. Det giver mod på meget mere og 4 minutter senere sender Jakob afsted med en sukkerbold der var Messi værdig og han scorer til 1-2.

Vi spiller en brag af en 2. halvleg og Jakob har også et skud på overliggeren som i TFC´s øjne var i mål og dommeren sagde også bagefter at han var i tvivl. Vi har Holstebro helt nede i sækken og det var ikke nemt at se at de var ubesejrede – I fik dem virkelig stresset og gjort dem nervøse. Men 2 minutter før tid – om det er topholds held ved jeg ikke – men de udligner ufortjent til 2-2.

Vi må nok sige da de var på besøg hos os havde vi nok for meget respekt for dem fra start af – for med den kampgejst og arbejdsmoral I viste i Holstebro trods møgvejr så havde I mere end fortjent at vinde. Men sådan går det jo desværre ikke altid. Super præstation af alle mand. Og det viser sig også da vi skal kåre kampens spiller da der er blevet stemt på rigtig mange. Kampens spiller bliver Jakob men det var virkelig en holdpræstation. Nu ser vi frem til sidste kamp hvor Ikast kommer på besøg. Håber vi kan holde niveauet.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Thisted FC - Skjern  (13-1)

Vi fik besøg af Skjern og havde fornøjelsen af at spille på opvisningsbanen. Det var lige før der var kamp om at starte ude da drengene gerne ville sidde i de bløde stole på udskiftningsbænken og efter de første 10 minutter at dømme skulle man næsten også tro at alle mand sad ude på udskiftningsbænken – for det gjorde deres hoveder i hvert fald. For efter 7 minutter kommer Skjern foran 0-1.

Det var så næsten også den eneste chance de fik i hele kampen. Vi vågnede op og efter 14 minutter begyndte skydeteltet at gå i gang. Som man nok må sige over hele kampen hører Skjern nok ikke til i drenge Vest og vi er i den gode ende.

Kampen ender 13-1 og uden at gå for meget i detaljer om hver enkelt mål må vi sige at der var klasseforskel. Og der kom heldigvis en masse forskellige på måltavlen.

Kampens spiller blev Benjamin.