Menu

U13 Dr: Stor sejr til U13 vest 2

image
19. april 2017 kl. 13:43
Det var vigtigt for os at komme godt igen, efter sidste rundes kamp

Stor sejr til U13 vest 2.

 

Startopstilling: Christian Kjær Madsen

Simon Fisker– Jakob Søndergaard –Mads Nymann– Mads Monberg

Nicklas Overgaard Andersen –Noah Mehl

Jakob Larsen – Christoffer Overgaard – Mathias Konradsen

Mikkel Andersen

Udskiftere:

Mikkel Frost – Oliver Pedersen.

 

Fra kampens indledning var det et Thisted hold, som var opsatte på at revanchere det skuffende resultat holdet fik i sæsonens første opgør.. Thisted satte sig tungt på spillet fra første fløjt, dette medførte et stort overtag i boldbesiddelse og chancer. Allerede efter 8 minutter kom udeholdet på tavlen. Mathias Konradsen finder Mikkel Andersen i dybden, herefter sætter han fart mod baglinjen. Herfra sender han et godt indlæg ind over som Christoffer Overgaard får i nettet. Fremragende start af udeholdet. Kampbilledet fortsatte og efter 15 minutters spil omsatte hjemmeholdet de mange chancer til endnu et mål. Mikkel Andersen bliver sendt i dybden og sætter fart mod mål, han fortsætter uden tæven fordi hjemmeholdets målmand og gør det til 2-0. Dette fik dog ikke det veloplagte udehold til at gå ned i tempo – tvært i mod. Der faldt dog ikke flere scoringer i første halvleg – så udeholdet kunne fortjent gå ti pause med en 0-2 føring.

Hjemmeholdet kommer anderledes godt ud efter pausen, og får langt et mindre tryk på Thisteds banehalvdel. Det korte men effektive tryk resultere også i en reducering til hjemmeholdet. Det var dog ikke længe det holdte, allerede 2 minutter senere var Thisted på spil igen. Jakob Larsen kommer først på et indlæg og gør det til 1-3. Efter 1-3 scoringen gik Mikkel Andersen mål amok. Den skarpe angriber laver intet mindre end 5 mål på 20 minutter. Ind i mellem de mange mål kom Noah Mehl også på tavlen.

Derfor kunne de blåstribede fra Thisted tage fra Blåbjerg med en sejr på hele 9-1.

 

Slutresultat: 1-9

 

Kommentarer fra cheftræner, Kasper Yde: 
”Det var vigtigt for os at komme godt igen, efter sidste rundes kamp. Vi var ekstrem opsatte fra start til slut. Vi har gennem hele ugen arbejdet på vores udtryk på banen. Det gav bestemt pote. Vi var aggressive, energiske og dynamiske. Vi vandt alle vores dueller, hvilket medførte et klart overtag fra første fløjt. Vi spiller noget af det bedste offensive fodbold jeg længe har set, scorer på stort set alle vores chancer, men vi formår samtidig at holde dem nede på 3-4 forsøg. Vi var i fuld kontrol fra start til slut, stor ros til spillerne der holder koncentrationen gennem hele kampen selvom den var afgjort tidligt – det er bare høj KLASSE. Nu er det vigtigt at vi ridder videre på bølgen og bygger på. Allerede næste weekend venter der endnu en svær udekamp i Ringkøbing. Her skal vi finde samme takter frem, hvis vi skal have 3 point med hjem til Lerpytter.

 

Kampen i tal:              

8’    Thisted scorer på mål af Christoffer Overgaard 15’Thisted scorer på mål af Mikkel Andersen 34’Blåbjerg scorer 36’Thisted scorer på mål af Jakob Larsen 38’Thisted scorer på mål af Mikkel Andersen 42’Thisted scorer på mål af Mikkel Andersen 43’Thisted scorer på mål af Mikkel Andersen 47’Thisted scorer på mål af Noah Mehl 53’Thisted scorer på mål af Mikkel Andersen 60’Thisted scorer på mål af Mikkel Andersen

Kampens spiller:

Mikkel Andersen

 

Ugens profil:

Jakob Larsen