Menu

Nikolaj Rahbæk igen afsted til DBU

image
08. marts 2018 kl. 11:20

Nikolaj Rahbæk igen afsted til DBU

 

Den 23. februar udtog U16 landstræner, Søren Hermansen, en 37 mand stor trup til U16 future landsholdet, som skulle mødes til intern kamp i Nyborg d. 7. marts. Spillerne skal kæmpe om pladserne til U16 future turneringen i april, hvor Sverige, Belgien og Tjekkiet deltager. Turneringen afvikles i Danmark.

Heriblandt var Thisted FC repræsenteret med en af vores absolut dygtigste spillere. Nikolaj Rahbæk Nielsen, årgang 2002, som til daglig figurerer på vores U17 divisionshold, var igen på blokken hos DBU, hvor han helt tilbage fra sommeren 2016, har været en fast bestanddel af future samlingerne i DBU-regi.

Future begrebet er en betegnelse for de spillere, som kommer senere i vækstspurt og derfor er udfordret på deres fysiske formåen, men besidder tekniske og taktiske aspekter i deres fodboldspil.

Nikolaj har selv følgende at sige om sin udtagelse og hvordan det gik i Nyborg:

”Jeg havde ikke troet at jeg ville blive udtaget igen, nu hvor de store klubber og deres spillere også er en del af det. Men jeg blev selvfølgelig glad og glædede mig til at komme ned og prøve mig af med de har fantastiske spillere. Mit mål med udtagelsen inden jeg tog derned, var at blive udtaget igen og spille kampe med futurelandsholdet i turneringen i april”.

Og hvordan gik det så?

”Jeg synes udtagelsen gik rigtig godt. Selvom jeg spillede midterforsvar synes jeg, at jeg selv gjorde en fin figur og jeg har en ret god mavefornemmelse”.