Menu

9 point ud af 9 mulige

image
20. september 2017 kl. 09:39

9 point ud af 9 mulige mod ”Vendsyssel”

 

Efter en shaky start for U15 Drenge Liga 2, med en uafgjort og et grimt nederlag på 6-3, var der brug for oprejsning og sejre, for at holde fast i målsætningen om at spille med om 1. pladsen i puljen.

3-2 sejr over Hjørring IF, lørdag d. 2/9 2017

Tredje kamp var mod Hjørring IF, som inden kampen havde 9 point efter 3 kampe og derfor var placeret som nummer 1. Der skulle derfor andre boller på suppen, hvis man skulle hente sæsonens første sejr.
Kampen blev spillet på Lerpytters bane 3, og det var et hjemmehold som var klar fra start, og forberedte på at byde holdet fra det nordjyske op til dans.
Fra starten af kampen var der klem på duellerne og et Thisted hold som lagde sig en smule lavt fra start og håbede lidt på nogle farlige omstillinger. Efter et par gode tilnærmelser, er det desværre udeholdet som kommer foran 0-1. Et indlæg går mellem hænderne på Frederik Toftdal i målet og Jakob Mejlsø ender uheldigt med at lave selvmål.
Men Jakob gør det hurtigt godt igen. En bold bliver brudt højt og Jakob afdribler udeholdets målmand og scorer sikkert til 1-1.
Herefter fortsatte halvlegen tæt med mange boldskift og ikke det helt store chancer, men desværre formår Hjørring at score kort før pausen. Thisteds bageste 4 kommer i ubalance, og Hjørrings angriber får brugt sin fysik til at vade gennem og score til 1-2.

  1. halvleg står der stort set Thisted på alt. Hjørring stadig mest i boldbesiddelse, men med et ekstremt farligt hjemmehold, som får løbet nogle gode omstillinger. Især samspillet mellem Jakob Mejlsø og Matti Hansen virkede fortrinligt, og ca. midtvejs i 2. halvleg står Tobias Nielsen på det rigtige sted i feltet og sparker sikkert ind, efter et fladt indlæg fra højre side.

Thisted var ikke færdige, og holdt fast i troen om at vinde kampen. Med ca. 10 minutter igen når Markus Skaarup til baglinjen efter et par gode træk og sender bolden i feltet, hvor en Hjørring spiller sender den i eget net. 3-2!!!

De sidste 10 minutter blev der arbejdet benhårdt for sejren og Jakob Mejlsø var med en flot detalje i de døende minutter, ved at lukke kampen, men desværre uden held.

Startopstilling: Frederik Toftdal, Nicklas Olsen, Magnus Kappel, Jens Bak, Jonas Larsen, Benjamin Andersen, Markus Skaarup, Esben Amtoft, Matti Hansen, Jakob Mejlsø, Tobias Nielsen

Udskiftere: Elias Møller, Lukas Brix

Kampens spiller: Matti Hansen

0-1 sejr over Skibsby-Højene, lørdag d. 9/9 2017

Holdet var tanket med selvtillid og klar på en ny udfordring, da endnu et Hjørring hold skulle nedlægges. Det var yderst vigtigt med en sejr, for at holde i toppen af puljen, hvor Jetsmark, Hobro og Hjørring havde et lille forspring – dog med to kampe flere.

Kampen blev afviklet på stadion banen i Skibsby Højene, som var noget tung og da der samtidig skulle deles omklædningsrum med et lokalt U10 drenge hold, så var optakten ikke den bedste til kampen.

Men TFC satte sig på kampen fra 1. halvlegs start, dog uden at skabe det helt store. I det hele taget startede drengene skidt ud med at spille mange lange bolde, hvilket gjorde det nemt for hjemmeholdet at dæmme op for.

I stedet var det Skibsby Højene som kom med kampens første store trussel, da de rammer stolpen, hvorefter Frederik Toftdal må redde den på stregen – så var der advaret.
Herefter vågnede Thisted spillerne mere op, og efter ca. 25 minutters spil kom scoringen til 0-1. Magnus Kappel er med fremme på et hjørnespark, og han scorer på akrobatisk vis på en flugter via stolpen.

I 2. halvleg havde Thisted chancerne til at vinde rigtig stort, men en velspillende målmand for hjemmeholdet, gjorde det til en ren frustration for Thisted FC og da man samtidig måtte indkassere et gult kort pga. brok, så var der i stedet nerver på de sidste 5 minutter at kampen, selvom hjemmeholdet ikke havde haft de store optræk til chancer i 2. halvleg. Et par stressende afsluttende minutter, endte dog godt for Thisted, som fortjent vinder kampen 0-1.

Startopstilling: Frederik Toftdal, Nicklas Olsen, Magnus Kappel, Jens Bak, Jonas Larsen, Benjamin Andersen, Markus Skaarup, Elias Møller, Matti Hansen, Jakob Mejlsø, Tobias Nielsen

Udskiftere: Esben Amtoft, Lukas Brix

Kampens spiller: Jonas Larsen

 

5-1 sejr over Frederikshavn FI, lørdag d. 16/9

Sæsonens femte kamp stod for døren. Denne gang var modstanderen endnu engang fra Vendsyssel, hvor Frederikshavn skulle forsøges at blive besejret. Drengene havde i ugens løb trænet godt og man kunne mærke i optakten til kampen at de var opsatte på at fortsætte sejrsstimen.

Thisted startede kampen, modsat de andre kampe, i et højt og aggressivt pres, for at forsøge at fremtvinge en chance fra start. Det var da også Thisted som kom frem til de første par chancer i kampen. Særligt Markus Skaarup er tæt på efter 15 minutter, hvor Matti Hansen får lagt et godt fladt indlæg ind til anføreren, men han må se sit skud gå forbi mål.

Omkring halvvejs i 1. halvleg, efter en del muligheder, kommer scoringen. Et perfekt slået hjørnespark af Benjamin Andersen, finder Jakob Mejlsø tæt under mål og han header holdet foran 1-0.
10 minutter efter banker det på igen. Et nyt hjørnespark til TFC, hvor Benjamin Andersen igen sparker godt til bolden og Jens Bak dirigerer flot bolden ind med hovedet i fjerneste hjørne. 2-0. Og få minutter efter får Jakob Mejlsø scoret sit 2. mål i kampen, med et sikkert spark i højre side for målmanden, efter et godt genpres af holdet højt på banen.

Herefter formår Frederikshavn at komme med lidt halve muligheder, og reduceringen kommer med få minutter tilbage af 1. halvleg. Udeholdets farligste mand tager turen fra midten af banen og afdribler for nemt Thisteds forsvar, og selvom Frederik i målet får fingrene på, så går bolden ind til stillingen 3-1.

  1. halvleg ligner meget de første 35 minutter. En meget lige kamp hvis man kigger på boldbesiddelsen, men et hjemmehold med optræk til de største chancer.
    Dog overtager Frederikshavn spillet midtvejs, da Benjamin Andersen får et gult kort og må ud i 10 minutter. Her kommer Frederikshavn tættere på hjemmeholdets mål, dog uden for alvor at blive farlige.
    I stedet sætter Thisted tryk på igen 11 mod 11, og Jakob Mejlsø fuldender sit hattrick, mens indskiftede Tobias Nielsen, som efter et par halvstore chancer får scoret, så stillingen ender 5-1 til Thisted FC.

Startopstilling: Frederik Toftdal, Lukas Brix, Magnus Kappel, Jens Bak, Jonas Larsen, Benjamin Andersen, Markus Skaarup, Esben Amtoft, Matti Hansen, Jakob Mejlsø, Elias Møller

Udskiftere: Nicklas Olsen, Tobias Nielsen

Kampens spiller: Jakob Mejlsø

 

Kommentar fra træner Thomas Thorsen efter disse 3 kampe:

”Det har været tre vidt forskellige kampe vi har spillet. Kampen mod Hjørring IF spillede vi enormt godt, hvor vores lave pres og hurtige omstillinger gjorde ondt på udeholdet, især i 2. halvleg. Kampen i Skibsby-Højene var dårlig fra vores side. For mange dårlige beslutninger på bolden, hvor vi især sløsede på sidste 1/3. Kampen mod Frederikshavn var ganske god. Der fik vi prøvet nogle ting af ift. vores pres, og det var dejligt at se, at nogle at de elementer vi har trænet de sidste par uger kom frem i kampen. Overordnet har det givet ro og selvtillid til drengene, at vi har hentet 9 point ud af 9 mulige, efter en svingende start på sæsonen, samt at vi fortjent slår Hjørring. Men der er stadig ting der skal forbedres. Det er en tæt række, hvilket kræver stort fokus fra alle mand når vi træner og spiller kampe. Der er ingen i rækken vi ikke kan tabe til, men omvendt heller ingen vi ikke kan slå – og det er vildt fedt!”