Menu

U17 Div: 0-0 mod B93 i sæsonens første kamp

image
13. marts 2017 kl. 17:00
Ros til drengene – I hentede et flot og velfortjent point mod B93.

Thisted FC U17 – B93 U17

 

Lørdag den 11. marts blev der taget hul på forårssæsonen for U17 Divisionsholdet i Thisted. Der ventede en svær opgave mod B93, som er et af topholdene i Divisionen. Da vi var på besøg hos dem i efteråret blev kampen 1-1.  Vi lykkedes igen med at få point imod B93. Denne gang blev kampen 0-0.

Set over hele kampen var B93 det mest bold besiddende hold, men vi formåede at holde dem fra de helt store målchancer. Vores defensive organisation fungerede virkelig godt og på et enormt højt niveau. Vi havde talt om styrkerne ved B93 inden kampen og set lidt film på dem. Vi lykkedes så flot med de individuelle opgaver, der var givet ud inden kampen. Stor ros til drengene.

Vores hårde defensive arbejde kostede lidt på kvaliteten med bolden. Vi prøvede i periode, men de mange defensive løbemeter medfødte manglende overskud til offensive løbemeter. De farligste situationer kom via dødbolde eller offensive omstillinger. Der igennem havde vi flere nærgående forsøg, som med lidt mere dygtighed havde givet mål til os.

Vi går fra banen med en virkelig god følelse. Vi havde en rigtig god indstilling til kampen, og den skal der bygges videre på de næste uger frem mod Horsens kampen den 1.april.

Ros til drengene – I hentede et flot og velfortjent point mod B93.

Til slut vil vi byde velkommen til kampens to debutanter. Nicolai Holmgaard er skiftet forud for sæsonen fra MorsØ FC. Udover Nicolai fik Otto Gregersen fra U15 debut på U17. Ros til begge drengene for deres indsats.

 

Martin Moos Hansen