Menu

Thisted FC Træner Team på plads 2021

image
23. oktober 2020 kl. 14:35
Det er en glæde at kunne meddele at 75 % af træner teamet på plads til sæson 2021

Thisted FC Træner Team på plads 2021

Det er en glæde at kunne meddele at 75 % af træner teamet på plads til sæson 2021, inden vi slutter denne sæson.

Serie 1

Vi har forlænget med Thorbjørn Larsen som Cheftræner for amatør seniorafdelingen. Vi har i Thorbjørn en utroligt engageret og vellidt træner der virkelig får tingene til at fungerer og giver de unge talenter i klubben mulighed for at prøve kræfter med senior kampe. Der ledes stadig efter en assistent / holdleder til Thorbjørn. Vi håber at kunne præsentere mere nyt om dette senere.

Vi må desværre sige farvel til assistenttræner Michael Brandt – der har valgt en ny udfordring som træner i Thyborøn/Harboøre. Michael har gjort et fantastisk stykke træner arbejde omkring hele vores senior afdeling. Vi håber at kunne byde ham velkommen tilbage på et senere tidspunkt.  

Serie 3

Vi har lavet en aftale med et spændende ungt uprøvet trænerteam – men med mange senior kampe på deres C.V. Ansvaret for klubbens serie 3 hold vil fra 1. januar ligge i hænderne på Alex Zefting og Jacob Kjær. Begge er TFC spillere med stærke bånd til klubben og holdet. Det er vores håb at de kan fastholde og udbygge vores bredde senior afdeling med nye ideer og tiltag.

Klubbens 3 seniorhold har i mange sæsoner været synonym med Torben Kjær. Torben har valgt at steppe ned, men har tilbudt at fungere som administrator / holdleder omkring serie 3 for at give det nye træner team den bedst mulige start på opgaven.  

I skrivende stund ligger både serie 1 & serie 3 med i oprykningskampen, så det bliver en spændende afslutning på efteråret. Kom på Lerpytter og følge de 2 hold i de sidste kampe.

 

Thisted FC Senior udvalg og bestyrelse siger tak til trænere & spillere for jeres indsats i 2020.

Vi ses i 2021.