Menu

Serie 1 damer: Ikke i nærheden af vores niveau

image
14. juni 2017 kl. 11:31

Serie 1 damer:  Ikke i nærheden af vores niveau

Thisted FC vs. MorsØ FC søndag d. 11. juni

Betydningen af dagens kamp var ikke til at tage fejl af, da begge hold havde meget at spille for. MorsØ ville endegyldigt kunne sikre sig en forbliven i serie 1 med en sejr, mens vi med en sejr, fortsat ville være to point foran rækkens nr. to fra Klinkby. Med lidt hjælp fra Alhenden ville vi endda kunne sikre os en oprykning, hvis vi selv kunne gøre arbejdet færdigt. Det var vi desværre ikke i nærheden af!

Jeg forsøgte i mit oplæg at gøre opmærksom på, at MorsØ denne gang var væsentlig forstærket i forhold til det modsatte opgør. Derudover vidste vi, at de ville komme med et stort tryk på vores bagkæde med meget hurtige spillere og generelt bare være fyldt med motivation efter sejren.
Om jeg ikke fik formuleret mig forståeligt, eller om spillerne ikke hørte efter, skal jeg være usagt, men vi rendte ind i et ”stormvejr” fra første fløjt.
Vi var slet ikke klar fra kampens start, hvor MorsØ næsten kørte os rundt efter velbehag. Vi var hele tiden et sekund bagud i opfattelse og handling samtidig med at MorsØ investerede 10 % mere i alt. Ved pausen er vi derfor bagud 1 – 4, efter at Caroline har reduceret på en ripost fra deres målmand.

I pausen snakker vi om, at vi skal hjælpe hinanden noget mere og samtidig tænke fodbold og handle noget hurtigere.

Snakken hjælper også, 2. halvleg bliver væsentlig bedre end 1., hvor vi får stabiliseret holdet. Det betyder at halvlegen bliver langt mere jævnbyrdig, dog uden vi får reduceret yderligere. Til slut udnytter MorsØ et straffe til at udbygge føringen og kampen ender derfor 1 – 5.

Nederlagets størrelse var desværre på ingen måde fejlvisende for kampen, da vi må indrømme, at vi i 1. halvleg slet ikke var til stede. Dette skal vi lære af, og så skal vi kigge frem til ”finalen” på lørdag, hvor chancen for en oprykning stadig er til stede.
Desværre er vi ramt af mange afbud, og da vores 1. divisions kvinder spiller samtidig, skal vi nok ud i en lidt kreativ løsning; men vi håber og tror stadig på det.