Menu

Drømmestart for FC Thy - Thisted Q Kvalliga kvinder

image
17. april 2018 kl. 13:21
Kampens spiller: Christine Kragh Thøgersen med 9 stemmer ud af 13.

 

Drømmestart for FC Thy - Thisted Q Kvalliga kvinder 

Greve - FC Thy-Thisted Q  1-3


Søndag morgen kl. 7.00 satte FC Thy - Thisted Q Kvalliga kvinder sig i bussen på TFC, 5 timere senere ankom vi til Greve Idræts Center hvor dagens kamp, anden spillerunde mod Greve skulle spilles på kunstgræs.
Et hold der var ramt af skader og afbud, men vi kom afsted med 13 spillere.

Det var et godt forberedt Thy hold, der tog hul på kampen i Greve, og fra start ville man spille på omstillinger. I kampens første 20 minutter var thyboerne presset godt i bund, men med godt målmandsspil fra Christine Kragh Thøgersen, lykkedes det ikke Greve at få bolden i nettet.

Efter 34 minutter kom forløsningen så. Malene Sørensen sparkede et frispark i feltet, Matilde Kjeldgaard var på pletten og headede bolden i nettet til 1-0. 6 minutter senere var Thy der igen, bolden havnede hos Beate Marcussen lidt udenfor feltet, og her blev bolden sparken helt op i hjørnet til 2-0.
Kort inden halvleg var det Malene Sørensen der efter en omstilling fik afsluttet på Greves målmand, som i første omgang blev reddet, men landede i fødderne af Malene igen og fra en liggende position skovlede hun bolden i mål til pausestilling 3-0.

Efter en god første halvleg, faldt nieavuet lidt for Thy pigerne, og allerede efter 7 minutter reducerede Greve til 3-1.
På trods af reduceringen holdt pigerne fast, og på masser af fight og vilje tog vi de 3 point med hjem til Thy.
Det var ikke en køn anden halvleg, men stor ros til pigerne for en arbejdssejr, og der blev løbet rigtig mange kilometer fra vores side i dag. 
Med sejren har FC Thy - Thisted Q fået en fantastisk start på kvalspillet, og har nok også vakt lidt opsigt, og der er ingen tvivl om at de andre hold vil jagte os nu.

Kampens spiller:  Christine Kragh Thøgersen med 9 stemmer ud af 13.

Næste kamp for FC Thy - Thisted Q Kvalliga kvinder er på

lørdag d. 21. april på Sparekassen Thy Arena kl. 15.00

Kom og hep, og bak pigerne op