Menu

1. Div Damer: Max point i sæsonens 2 første kampe

image
19. april 2017 kl. 10:53
Kampens spiller: Astrid Bull

1. Div Damer:   Max point i sæsonens 2 første kampe


Efter en 3-0 sejr mod ASA i sæsonens første turneringskamp i 1. division slutspil, var der 14 dages kamp pause før vi på udebane skulle møde Vildbjerg.

En kamp som der var trænet godt op til, da vi vidste de ville spille med 2 angribere.
Forsvaret var godt forberedte på dette da vi havde brugt 3 træninger på at spille forsvaret på plads.
Og dette lykkedes må vi sige, med vores 2 centrale forsvarsspillere Ida Kjeldsen og Astrid Bull som havde styr på at der blev spillet mand-mand, var på hårdt arbejde i stort set hele kampen, og i samarbejde med begge bachs som spillede meget kompakt med central forsvar og kanter der skulle trække ned og lukke pladsen for vores bachs, blev der lukket af for stort set alt.

Også de centrale midtbaner var på arbejde med Vildbjergs fysisk stærke spillere.

Det var ikke nogen nem kamp, og Vildbjerg mødte op med musklerne spændte.Det gik ud over thyboerne inden for kridtstregerne.

Vi var meget frustreret over, at de spillede så fysisk og brugte beskidte tricks, som man ser i herrefodbold. Det er vi ikke vant til, at dommerne tillader.
Det var ikke, fordi Vildbjerg blev favoriseret, men linjen var bare meget hård.

Trods store chancer til begge hold i første halvleg var der ikke scoret ved pause, for selvom Vildbjerg havde stor succes med at sparke lange bolde frem ad banen, blev målstregen ikke passeret, og det skyldes et meget solidt forsvar og flot målmandsspil.

Efter 74 minutter havde Thisted FC et frispark uden for feltet, og angriber Malene Sørensen tog sig på fornemmeste vis af opgaven og sparkede bolden direkte i kassen i målmandens side, og det var kampens eneste scoring.

Vi formåede igen at holde nullet, og der bliver ikke scoret mange mål mod os. Til gengæld har vi spillere fremme ad banen, der kan lave mål.

Uafgjort havde måske været et mere fair resultat, men vi er rigtig glade for sejren. Den giver lidt mere ro, for et nederlag havde sat os langt bagud.

Med sejren overhalede Thisted FC Vildbjerg i tabellen og er dermed rykket over nedrykningsstregen.Kampens spiller: Astrid Bull

Næste kamp for 1. Division damer er hjemme på søndag d. 23/4 kl. 15.00.
Modstander er puljens nummer 1, Lyseng.

Kampen spilles på Kvix Arena (bane 1), Lerpytter Anlæg.