Menu

Thisted FC fik igen tildelt DBU B-licens

image
02. maj 2018 kl. 12:42

Thisted FC fik igen tildelt DBU B-licens
 
Onsdag, den 25. april 2018 klokken 11.41 blev der modtaget en af de lidt sjovere mails. Det indeholdt nemlig svaret på, om Thisted FC igen fik tildelt DBU’s B-licens til klubbens drengeeliteungdom. Svaret var positivt fra DBU og vi kan med stor glæde og stolthed fortælle, at klubben også i sæsonen 2018/2019 har fået tildelt DBU B-licens. 
 
Det giver Thisted FC adgang til U17 og U19 i 1. division, som er en national række, hvor de andre B-licens klubber også er placeret. Derudover er klubben automatisk indplaceret i næsthøjeste regionale niveau i U13, U14 og U15. Dette giver Thisted FC mulighed for fortsat, at udvikle egne talenter via deltagelse i udfordrende kampe for alle fem årgange fra U13 til U19. Ligeledes er dette med til at tiltrække talentfulde unge fodboldspillere til området, som søger fodboldmæssige udfordringer. Denne søgning vil vi fortsat opleve, når vi kan imødekommende deres ønske et udfordrende fodboldmiljø. 
 
I år er der blevet tildelt 12 A-licensen, 14 B-licenser og 12 T-licenser. Det efterlader Thisted FC blandt de 26 bedste talentudviklingsmiljøer i landet. Det er også en særdeles tilfreds talentchef, der kommenterer på afgørelsen. ”Vi er utroligt stolte over igen at være tildelt B-licensen, udtaler talcentchef Martin Moos. Vi tager det som stor ros og et skulderklap for det arbejde, vi laver i dagligdagen i Thisted FC. Dernæst giver det os arbejdsro frem mod indførelse af det nye licenssystem i 2019. Vi skal bruge tiden på at optimere, strukturere og målrette vores udviklingsarbejde med organisationen og spillerne endnu mere. Det bliver et spændende projekt som vi nu kan fortsætte med efter licensafgørelsen blev offentliggjort”, slutter talentchef Martin Moos.  
 
Også direktør Karl Kristian Guldhammer, Thisted FC Elite er en glad mand.  DBU’s tildeling af Blicensen med endnu et år betyder vi kan fortsætte udviklingen af drengeelitefodboldsspillere i Thisted FC på et endnu højere niveau end tidligere set, udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer. En talentudvikling der direkte giver talentfulde egne fodboldspillere til klubbens førstehold i NordicBet Ligaen. Deltagelsen i talentudviklingsprojektet Double PASS har også givet os nogle gode redskaber i klubben, til fremadrettet udvikling af drengefodbolden i Thisted FC, med indsatser på både organisation og på fodboldbanen, slutter Karl Kristian Guldhammer.            
 
Slutteligt skal der sendes en stor ros til alle de personer: Trænere, spillere, ledere, assistenter og forældre, der i dagligdagen yder et kæmpe stykke arbejde med at udvikle og uddanne klubbens fodboldspillere. Det er også jeres fortjeneste, at klubben kan bevare sin status som B-licensklub. 
 
Stor tillykke til Thisted FC og alle personerne omkring. 
 
https://www.dbu.dk/Nyheder/2018/April/Drengelicenser_2018_2019 
 
Yderlige spørgsmål kan rettes til 
 
Talentchef      Direktør Martin Moos Hansen   Eller   Karl Kristian Guldhammer  T: 2086 1650     T. 4080 2769