Menu

Sophie Gravesen skriver kontrakt med FC THY – Thisted Q.

image
10. december 2019 kl. 10:04

Sophie Gravesen skriver kontrakt med FC THY – Thisted Q.

Det er en stor dag i dag, fordi vi har fornøjelsen af, at kunne fortælle, at vi har underskrevet en 2½ årig kontrakt med Sophie. Sophie er en ”rigtig” FC THY Pige, som har haft hendes fodbold opdragelse i Nors Boldklub inden hun som U13 spiller blev en del af FC THY Piger. Sophie går lige nu på Skyum Idrætsefterskole og spiller for FC THY Piger - Skyum i U18DM rækken, hvor hun er holdets topscorer. Sophie har allerede som U16 spiller fået debut på FC THY – Thisted Q´s hold i Gjensidige Kvindeliga. Det er tanken, at Sophie skal træne med liga truppen 1-2 gange i ugen i foråret 2020. Derefter skal det øges til 2-3 gange i ugen. Sophie skal som udgangspunkt spille kampe på U18DM så længe som muligt.

Om den nye kontraktspiller udtaler formand for FC THY – Thisted Q, Per Nørgaard.

  • Vi har først og fremmest skrevet kontrakt med Sophie, fordi hun er en dygtig angriber, som scorer mange mål. Men vi vil også gerne belønne en ung lokal spiller, som vi tror på kan udvikle sig til noget stort. Med kontrakten til Sophie har vi som klub været med til at sikre ro omkring hendes ungdomsuddannelse i Thisted.

En stolt formand for FC THY Piger, Bent Andersen udtaler.

  • Det er en meget stor dag for FC THY Piger. Sophie er indbegrebet af en rigtig FC THY Pige. Jeg mødte første gang Sophie til en træning med U9 pigerne i Nors Boldklub. Allerede der var der noget ekstra ordinært over hendes præstation. Sophie har scoret mål på samlebånd både for klubben og på U16 og U17 landsholdene. FC THY Piger vil gerne ønske Sophie held og lykke på hendes nye rejse.

Sophie selv glæder sig også til en masse fede oplevelser med FC THY – Thisted Q.

  • Jeg forventer selvfølgelig, at jeg udvikler mig spillemæssigt grundet flere træninger med mere udfordring og højere intensitet. Derfor vil kravene til mig til træning, såvel som i kamp øges – det bliver en fed udfordring. Og så håber jeg, at jeg er i stand til at tilkæmpe mig en plads på det nye U19 landshold efter sommerferien.

Ønsk Sophie tillykke med kontrakten med et like!!