Menu

Målet var oprykning og målet blev indfriet

image i foråret 2021 hedder det Kvindeserie Vest
12. november 2020 kl. 11:17

Målet var oprykning og målet blev indfriet.

Sæsonen for efteråret 2020 i jyllandsserien for FC Thy Thisted Q
i foråret 2021 hedder det Kvindeserie Vest

Lad mig starte med det sportslige, vi har spillet 13 kampe (den sidste dog vundet da modstander meldte afbud), vi har vundet 12 kampe og tabt en enkelt.
Vi har de 3 øverste på topscorerlisten i jyllandsserien og vi har scoret 74 mål og lukket bare 13 mål ind.

Turneringen startede fint, dog måtte vi i tredje kamp indkassere et nederlag på 1-2 til Viborg på udebane, vi fik dog hurtigt styr på sagerne og selv om vi måtte vente til fjerde sidste kamp med at få revanche på hjemmebane mod Viborg, hvor vi vandt suverænt med 3-0, så har pigerne holdt næsen lige i sporet og overhovedet ikke kigget sig tilbage.

Det har været en sæson hvor alle pigerne som har været med på jyllandsserien har budt ind med deres kvaliteter når der har været brug for lige netop dem.
Vi har i sæsonen med jyllandsserien brugt ikke mindre end 25 forskellige spillere og der skal lyde en kæmpe tak til hver og en af jer.

Dette leder mig hen på en kamp i Randers mod Romalt hvor vi var lidt presset på mange afbud og skader, men som sædvanligt kom vi også til denne kamp afsted med 13 spillere. Vi angreb kampen på samme måde som vi har angrebet alle kampe, vi styrer spillet og modstanderen må indstille sig på vores kvaliteter, vi spillede også i den kamp en solid omgang angrebsfodbold, men vi var dog presset af et heldigt tidligt mål til Romalt som også var stillingen ved pausen.


Men pigerne tog efter en god snak i pausen udfordringen op og spillede et brag af en anden halvleg, og selv om vi måtte vente til 5 minutters overtid med at score sejrsmålet til 2-1, så viste pigerne den dag at vi har en stor bredde og en fantastisk masse dygtige piger. Og jeg blev den dag bekræftet i at vi har en fantastisk bredde. Efter sådan en præstation kan man som træner kun være stolt. 


Som en lille afslutning på det sportslige vil jeg lige nævne hvad Per Nørgaard sagde til mig forleden, da vi igen havde spillet en solid kamp mod et af de formodet svære hold Lemvig og slået dem 7-0 på egen bane, tror jeg fik sagt at det var en fuldt fortjent sejr og en sejr som sagtens kunne være større, så siger Per, det kan godt være du siger det, men for få sæsoner tilbage kæmpede vi tit med Lemvig dog med vores 1 hold.   


Denne konstatering bekræfter mig i at vi i FC Thy Thisted Q har gang i noget rigtigt og at talentmassen er massiv. 

Kampen for oprykning til kvindeserien startede allerede tilbage i februar måned, men blev jo som bekendt afbrudt og udsat til efteråret af corona, desværre.
Men da vi stod tilbage i februar måned var der en gruppe piger som sagde ja tak til at være en del af dette projekt, der skal til dem lyde en stor tak, langt de fleste er her stadig og med oprykningen af vores stærke U/18 piger i sommers har deres situation ikke altid været en dans på roser, for konkurrencen er blevet meget hårdere, eller med andre ord, det blev pludselig en kamp/konkurrence situation at være 2 holds spiller i FC Thy Thisted Q.

Men som sagt har de stort set alle taget konkurrencen op , og det skal i have stor tak for. Det er nemlig sådan at et holds styrke ikke altid kan aflæses på toppen, men i lige så høj grad er et udtryk for styrken hos de næste. 

Håber vi alle er klar på at klare udfordringen med at have tredje holdet i serie 2, andet holdet i kvindeserie vest og første holdet i Gjensidige Kvindeliga.

Kvinde fodbolden i Thy har det godt. 
Lad os få Covid-19 væk, så vi kan fejre oprykningerne med en kæmpe fest for alle i FC Thy Thisted Q.

EN STOR TAK OG KÆMPE ROS skal tildeles vores dygtige piger/kvinder.

Der skal også lyde en stor ros og tak til transitionstræner Camilla Torrild , ( uden dig tror jeg ikke jeg havde haft gråt hår, så tror jeg det var faldet helt af 😉 )

 

En stor tak til udvalget 😉

En stor tak til trænerteamet omkring ligatruppen.

Og sidst men ikke mindst en stor tak til resten af trænerteamet Heidi Gravesen og Norman Jensen.

 

Til sidst en opfordring til at vi ikke stopper her, hvorfor ikke 1 div. Fra sommeren 2021??? 😉

Hilsen en taknemlig jyllandsserietræner

Kenneth Jørgensen