Menu

Kom til Teknik- og Kompetencetræning med FC Thy

image
09. april 2018 kl. 12:36
FC THY Piger inviterer i lighed med tidligere år, alle piger fra U9-U10-U11-U12 og U13 til Teknik- og Kompetencetræning.

FC THY Piger

Teknik- og Kompetencetræning.

FC THY Piger inviterer i lighed med tidligere år, alle piger fra U9-U10-U11-U12 og U13, som er interesseret i en ekstra gang træning, til at deltage i vores Teknik- og Kompetencetræning på Lerpytter.

Tilbuddet er gratis.

På vores Kompetencecenter arbejder vi med individuelle færdigheder. Vi arbejder med driblinger, finter, afleveringer, førsteberøringer, afslutninger, koordinationstræning og spil i små områder.

Træningen ledes af Kenneth Jørgensen, som træner U16 liga 1 i FC THY Piger og Tom Klausen som træner U13 liga 1 i FC THY Piger.

Det eneste vi gerne vil er at sender man piger afsted , så ser vi gerne at der så vidt muligt følger en træner eller forældre med som efter kyndig vejledning kan hjælpe med at passe en ”station” i træningen .

Vi glæder os til at se en masse fodboldglade piger følgende mandage fra kl. 16.30 til kl. 18.00 på Kunstgræsbanen i Thisted: Mandag den 9. april, mandag den 16. april, mandag den 23. april, mandag den 30. april, mandag den 28. maj, mandag den 11. juni og mandag den 18. juni.

Vi håber, at se piger fra Hundborg-Vorupør, Klitmøller, Hanstholm, Hillerslev, Midtthy, Sjørring, Koldby-Hørdum, Nors, Nordthy, Frøstrup-Hannæs og Thisted FC.

Fællesskab gør stærk.