Menu

Info til alle om genåbning af Thisted FC

image
15. maj 2020 kl. 11:08
Til alle spillere, trænere og forældre

Hej alle fodboldspillere, trænere og forældre.

 

Som vi fra bestyrelsen i Thisted FC tidligere har meldt ud, så arbejder vi på en fornuftig og tryg plan for genåbning af træningen på Lerpytter. Vi vil så gerne tilbyde alle medlemmer i TFC, at de kan komme på Lerpytter og spille fodbold igen.

Det har været - og er stadig en mærkelig tid. Dels er Coronaen træls i sig selv, men åbningen er også præget af nye retningslinjer, der skyller ind over os i en lind strøm – flere gange dagligt.

Vær opmærksom på, at for at der kommer en ”breaking” nyhed med nye lempelser, så er det langt fra sikkert. at DBU straks lader dette blive standarden. Vi følger DBU´s retningslinier og tempo.

Onsdag aften, d. 13/5-20 deltog bestyrelsen i et status- og planlægningsmøde for genåbningen. Der var til mødet lavet et oplæg med udgangspunkt i de kendte krav til træningsområderne og vores adfærd som klub.

Det er centralt for klubben, at ALLE medlemmer tilbydes fair muligheder for at deltage i de træninger, der vil blive tilbudt og samtidig skal trænere, medarbejdere og ledelsen være trygge ved det.

ÉN TING ER HELT SIKKERT - DET ER IKKE SOM FØR!!!!

….og det er det hverken for spillerne, trænerne, medarbejderne eller forældrene

Her ses nogle af de store omvæltninger (som DBU fastslår det er pr. i dag), dette vil medføre. Og det er ting, som skal planlægges og håndteres fra dag et:

- Klubhuset/omklædning vil være lukket

- Man skal komme alene, ikke i grupper

- Spillerne må ikke komme mere end 10 minutter før tid

- Kun træneren må hente kegler og bolde

- Det må max. være 10 personer (1 træner + 9 spillere) på en defineret og opmærket bane.

- 1 træner må max. have 9 spillere - så derfor kan vi få brug for din hjælp.

- Man må ikke bytte rundt mellem grupperne under træning.

- osv.....

- osv.....

 

Vi kommer til at lave én samlet plan for de nye baneområder og tider og vil så implementere denne plan så hurtigt som muligt, men successivt. Prioriteringen af denne opstart forventes af være således:

  1. Dame- og herreelite (de skal formodentlig alle snart i kamp)
  2. Sekunda dame- og herresenior
  3. U19-U13
  4. U12-U6

Når planen er udfærdiget og de planlagte opgaver klargjort på træningsområderne, vil trænerne blive kaldt til et orienteringsmøde i ovennævnte rækkefølge.

På disse møder vil vi, i fællesskab med trænerne, vurdere mulighederne for træningstid for årgangene – herunder antal grupper af 9 spillere i årgangen og trænerressourcer.

Spillere og forældre får ny opdateret information fra klubben, når der er nyt.

Vi gør hvad vi kan, men må bede om tålmodighed og forståelse.

 

NB: Vi er opmærksom på at der netop er kommet nye retningslinjer om. at man må lave træning med sporadiske nærkampe. Vi afventer den endelige fortolkning af retningslinjerne fra DBU – ligesom vi vil gøre det med andre kommende justeringer.

vi glæder os til at se Jer😃

På bestyrelsens vegne

Brian Hangaard                                                      Torben Ø. Poulsen

Formand, amatørbestyrelsen                             Næstformand, amatørbestyrelsen