Menu

FC Thy - Thisted Q: Oprykning til Serie 1

image
05. november 2020 kl. 09:59
Tillykke med oprykningen

FC Thy - Thisted Q: Oprykning til Serie 1

 

Serie 2 er et af de 4 kvinde hold der er i FC Thy - Thisted Q. Holdet er en blanding af ”gamle” Jyllandsserie spillere, som har spillet de sidste par år.
Resten er oprykkere fra FC Thy Piger årgang 2001 og 2002. Rigtig mange af Serie 2 spillerne har været på efterskole og haft fodbold på linjen.

Det er en flok fantastiske unge damer, som alle gerne vil spille fodbold og have det sjovt. Det er lykkedes at motivere disse piger ved at tilbyde 3 gange træninger i ugen. Det har været op til den enkelte om de vil træne 3-2-1 gang i ugen eller blot spille kampe. Desuden har der været plads til skole/lektier, job, kørekort, når der har været så mange i truppen. Det har givet ro og spillerne har meldt til når det har passet i kalenderen.

Der er ca. 20 piger i truppen. Det er jo en drøm at være træner på et tredje hold. Det har været meget svingende om puslespillet har kunne gå op til kampe. Det svinger lige fra at der var 7 der skulle sidde over til at vi måtte udsætte en kamp pga. 14 afbud.
Desuden skal man som tredje holds træner have is i maven, når man afventer, hvem der skal med Liga og hvem der skal spille Jyllandsserie og herefter kan tredje holdstræneren så begynde at stille hold. Men det lykkes med tæt samarbejde gennem Camilla Torrild som er transitions træner. Stor ros og tak til Camilla for hendes kæmpe indsats.

Serie 2 har spillet 7 kampe. Vundet 5 og tabt2. En er udsat pga. Covid-19. Der er lavet IKKE MINDRE end 42 mål (6 i gennemsnit pr. kamp) og der er scoret 10 mål mod os. Desuden er kampen mod Kolle taberdømt, så der kunne vi sandsynligvis have haft flere mål end først pladsen, som har spillet mod Kolle 2 gange. 1. pladsens målscorer er 48 mål og de har spillet en kamp mere end os. Hvem der har lavet vores 42 mål er der ikke statistik på.
Men glædeligt er det at der er mange forskellige der har scoret mål. Men vores top 4 vil jeg byde på er:

Thilde Sofie Rasmussen fra Klitmøller, Martha Grønkjær fra Klitmøller, Cecilie Holst fra Nors og Emma Ringgaard fra Vildsund.

Det har været en fornøjelse at arbejde med pigerne. Dejligt at vi har haft overskud af spillere så der IKKE har været udfordringer med at stille hold for træneren.
Der er spillet meget flot fodbold. Det har været et nyt hold til hver kamp, så det har været en udfordring, men alle har taget udfordringen og klaret det godt og taget med et smil.

Desuden har der været et tæt samarbejde med Jyllandsserie træner Kenneth Jørgensen. Træningen har altid været sammen og det er Kenneth der har plamlagt og stået for den. TAK for det.

Som en stor overraskelse kom det fra DBU den anden dag at Serie 2 rykker op og skal spille Serie 1 i foråret 2021.
Til trods for at den berømte streg i point skalaen var over os. Men tillykke til alle spillere og til klubben.


Vi glæder os til foråret hvor vi skal have en dobbelt oprykningsfest sammen med Jyllandsserien.

Sportslig hilsen en stolt Serie 2 træner Heidi Gravesen