Menu

FC Thy: Elitetrænings stævne på Skyum for piger i U/14 og U/15

image
15. marts 2017 kl. 11:25

Elitetrænings stævne på Skyum for piger i U/14 og U/15 årgang 2003 og 2002.

I weekenden den 10-12 marts 2017 er der på Skyum og 1 enkelt kamp på Lerpytter blevet afholdt elitetrænings stævne for U/14 og U/15 piger .

Vi havde besøg af hold fra Aab, Lyseng , Varde, Kolding, Næsby (fyn) og fra Sjælland Sundby og BSF.

Træningsstævnet var bygget op på den måde at alle hold spillede 3 – 4 kampe hen over fredag, Lørdag og Søndag.

Første kamp fredag kl 19.00 på Skyum og sidste kamp søndag kl 10;45 på Lerpytter ;-) Alle pigerne overnattede på Koldby skole og forplejningen blev varetaget af frivillige forældre , under kyndig ledelse af Anette Jørgensen ( dronningen af planlægning af forplejning til stævner) Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige forældre som hjalp til uden jeg intet stævne.

Foldbolden som blev spillet på banerne var super godt , virkelig meget højt niveau som alle hold gav udtryk for var godt . Pigerne blev presset maks.

Alt i alt et super træningsstævne som vi i  FC Thy piger  har høstet meget ros for .

Eksempel på evaluering herunder fra en af Danmarks stærkeste pigefodboldklubber .

Kære FC Thy frivillige, spillere, forældre, trænere og Bent,

1000 tak for en fantastisk weekend i jeres skønne omgivelser. Vi er meget taknemmelige for jeres store indsats for, at skabe en elite træningsturnering med gode overnatningsmuligheder og skøn mad.

Uanset om vi var på skolen i Koldby, på Skyum IE eller på Lerpyttervej, så mødte vi imødekommende, fleksible og glade frivillige, trænere, forældre og spillere, det var en fornøjelse, at besøge jer - vi kommer gerne igen:-)

bedste hilsner BSF 2002 pige

BSF Piger 2002