Menu

FC Thy: Bredde weekend på Lerpytter

image
15. marts 2017 kl. 12:11

Bredde Weekend på Lerpytter

Lørdag den 25/2-2017 mødte 18 piger fra U13, U14, og U15 ind til hygge , spas og lidt fodbold på Lerpytter stadion, vi gik i kælderen og fik vores fodbold tøj på, snakkede lidt om hvordan og hvad vi gerne ville med den kamp vi skulle ud og spille.
Det blev en kamp med mange afleveringer og kommunikation på banen, det lykkedes rigtig godt og selv om regnen silede ned spillede vi 2 x 25 minutter hvor kampen endte 1-1.
Efter kampen gik pigerne ind i bad og så var det tid til lidt kort spil og hvad man ellers kunne finde på af bordfodbold, bordtennis og ellers bare hygge.

Kl. 17.30 var der nogle piger der tog opgaven med at få dækket bord og gjort klar til aftensmad til de 18 piger og ledere, her blev der spist godt, snakket og hygget.

Så blev det tid til at vi skulle gøre klar til at slå katten af tønden, alle var udklædte og der var max hygge og grin, tønden fik nogle tæsk og da den var slået ned blev de bedste udklædte kåret og fik en præmie.

Efter præmier til de bedst udklædte var tiden inde til at man i hold på 3-4 lavede underholdning, igen blev der grinet meget og man var sammen på kryds af årgangene, også her blev en gruppe kåret som den der fandt på den bedste underholdning.Efter underholdningen fik pigerne pakket madrasser og dyner ud, men inden der skulle soves sluttede dagen af med saftevand og kage da en af pigerne havde fødselsdag.

Efter kagen havde pigerne fri og der blev hygget inden der blev sagt  godnat .

Søndag kl. 7 blev der sagt god morgen og 7.30 blev der serveret morgenmad før vi gik ud kl 9 til en frisk gang  træning.

Kl. 10.30 kom forældrene og hentede pigerne, hvor der var forældre kaffe og kage.
Alt i alt kan vi trænerer på 2. holdene kun sige vi havde en rigtig god weekend og flere piger mente godt vi kunne lave nogle flere af den slags weekender.

Så vi træner er gået i tænkeboksen på hvad det evt skal være næste gang.

Tak for en god og hyggelig weekend.