Menu

U13 Talenter

image
06. oktober 2016 kl. 10:53

U13 talenter

Thisted FC´s U13 årgang har p.t. hele 5 spillere tilknyttet FCM’s talentudviklingsprogram.

3 talentfulde drenge har deres gang i FC Midtjylland, efter at de i foråret blev udtaget som ’boblere’ til FCM U13 førsteholdstruppen – som er et fuldbyrdet FCM turneringshold, der udelukkende træner og spiller kamp i FCM regi. Træningen foregår i Herning.

Da de 3 Thisted FC spillere er udtaget som ’boblere’ har de stadigvæk deres licens og primære træning i TFC, men deltager til mange af FCM førsteholdets træninger og kampe.

De 3 talenter er Sigurd Holm, Mads Nymann Andersen og Emil Nymann Andersen. Mads og Emil har været udtaget til Talentholdet i FCM siden U11, og Sigurd i U11 året. Så det må siges at være nogle stabile og hårdarbejdede drenge.

FCM har der foruden valgt at have tilknyttet et nr. 2 talenthold for U13 som således deltager i særskilte træninger ved FCM i Herning frem til december. En enestående mulighed for de udvalgte spillere for at få nogle spændende oplevelser med nye venner, trænere og omgivelser – og måske at blive spottet og spille sig på U13 førsteholdet.

Disse drenge blev udtaget ved et stævne i Spjald primo september. De havde ikke forinden deltaget i udtagelsestræninger, men måtte vise alt det bedste denne ene dag.  

Her blev fra Thisted FCs U13 årgang udvalgt målmand Christian Nymand Kjær Madsen og markspiller Christoffer Overgaard.

Det er flot og vedholdende arbejde af de 5 drenge. Tillykke.